/  News   /  BREAKING – GEZINUS TRUMP VERKAST NAAR ‘T WITTE HOES

BREAKING – GEZINUS TRUMP VERKAST NAAR ‘T WITTE HOES

RIJSSEN – MAART 2021 Het staat ons nog vers in het geheugen gegrift dat Gezinus Albertus Jan Trump met veel pijn en moeite zijn geliefde ‘n Øvel Ketoor in Washington heeft moeten verlaten. De plek waar vele legendarische bijeenkomsten plaats hebben gevonden, waaronder zijn productieve meetings met Kanye West (de broer van de bekendere zanger John).

Gezinus laat het echter niet bij de pakken neer zitten en had al vlug zijn zinnen gezet op een verhuizing naar ‘T Witte Hoes in Riessen, dat onlangs nog uit heeft gebreid met een gloednieuwe serre en compleet gerenoveerde bowlingbaan. Op maandag 1 maart zijn Gezinus en Gertruida gearriveerd en samen zitten ze boordevol plannen.

“Ik voel me opgeladen en strijdbaar om me bij ‘T Witte Hoes door te ontwikkelen tot assistent manager. De rollades zijn er bijzonder goed en de bowlingbaan heeft veel aanzien in de nationale competitie. Ik kan niet wachten om de legacy van Piet voort te zetten. Ook zal ik regelmatig een kopje koffie komen drinken bij mijn goede vriend Gait en zijn vrouw Jannie. Wel in een JOA mok natuurlijk, haha.” besluit de ex-president van de Verenigde Stoat’n.

Trump is nog in onderhandeling over zijn nieuwe contract en heeft voorlopige intrede gevonden in een rijtjeswoning aan de Nieuwlandsweg.

Comments
  • 2 maart 2021

    Topper van Excelsior

    reply

    PFRACHTIG!

Post a Comment